oM OSS

Vi på Värmlands Trafikcenter har lång erfarenhet av transportbranschen, och kan ge dig den kunskap och körteknik som krävs för att du ska känna dig säker och trygg på vägarna.

Vi jobbar för:

SÄKERHET

KUNSKAP

GLÄDJE

Om anläggningen

Vi är stolta över vår anläggning!

Värmlands trafikcenter är en av norra Europas största och mest avancerade trafikövningsplatser. Vi erbjuder en miljömedveten (för mer information tryck här), modern och komplett anläggning med fokus på förarutveckling och trafiksäkerhet.

En arena med kontrollerad halka året om.

Värmlands trafikcenter är en multifunktionell trafikövningsplats som drivs som ett dotterbolag till NTF Värmland. Vi tar årligen emot tusentals kunder som utbildas inom trafiksäkerhet.

Våra kunder är trafikskolor, körkortselever, företag, kommuner och myndigheter. I vår verksamhet arbetar vi aktivt med att bidra till Nollvisionen, det vill säga att ingen ska dödas eller skadas allvarligt i trafiken.

Vår arena inkluderar stora halkytor, asfaltsytor, en gedigen terrängbana samt goda konferensmöjligheter.  

Vi som jobbar på Värmlands trafikcenter vill förmedla glädje, trygghet och ett engagemang för att göra vistelsen hos oss så innehållsrik och kompetenshöjande som möjligt.

Vår personal

Vi är ett sammansvetsat team som kämpar för att konstant utveckla vårt trafikcenter. Vi kompletterar varandra och letar hela tiden efter nya medarbetare som kan hjälpa oss bli bättre.

Resurser

Hitta hit